Louise Liisberg

Jeg er uddannet frisør hos Hair by Gylvin i Hillerød og har efterfølgende certificeret mig som professional make-up artist og hårstylist ved Nicci Welsh i København. I fire år assisterede jeg en af Danmarks mest kendte hår- og makeupartister Søren Hedegaard, og med over 10 års erfaring i branchen har jeg blandt andet arbejdet på store, landsdækkende tv-produktioner, awardshows, musikvideoer, modeshows, magasiner og meget andet. Jeg sørger for at holde mig opdateret inden for de nyeste trends og produkter ved at deltage i store nationale og internationale kurser. På den måde kan jeg give dig den bedste behandling og udvælge de bedste produkter.

Min store passion er, at få det bedste frem i dig! Som make-up artist har jeg lært at analysere ansigter, og finde ud af hvad der bedst klæder dig og dit ansigt. For mig handler make-up og hårstyling om at styrke den skønhed, der allerede eksisterer, fremhæve dine bedste træk og gøre dig til den smukkeste version af dig selv.

Jeg gør meget ud af, at du skal føle dig godt tilpas i mine hænder. Uanset om det er en let dagsmake-up, eller den helt store forvandling, skal du kunne læne dig tilbage og føle dig tryg, smuk og glad i dit livs store øjeblikke.

Louise Liisberg
Frisør & make-up artist

Signature